Targul International de Carte si Muzica, Lansarea Noului Album Muzical “ETHNO SYMPHONIKA” de MARIUS G. DRAGOMIR ,

Lansare-Marius G. Dragomir BUNDuminica , 22 martie 2015, la Brasov, a avut loc lansarea unui nou album muzical al renumitului artist Marius G. Dragomir .

Evenimentul a avut loc in cadrul Targului International de Carte si Muzica, organizat de Libraria Online Libris.ro din cadrul Complexului Business Park Brasov .

Invitat a fost IL:.Fr:.Viorel Danacu , Mare Maestru al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si Presedinte al Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti , care a luat cuvantul alaturi de organizatorii evenimentului si de profesionisti de prestigiu din radio si televiziuni.

IL:.Fr:.Viorel Danacu a zis in cuvantul sau urmatoarele:

,,Marius G. Dragomir este un mare initiat , a compus si muzica masonica , anul acesta noi mergem la Bayreuth, Germania , unde au loc lucrarile AMMLA (Asociatia Muzeelor , Arhivelor , Bibliotecilor si Librariilor Masonice cu sediul la Bruxelles)si la Rosenau , in Austria , unde se organizeaza o Expozitie Masonica Muzicala cu participare intrnationala.

Muzica masonica compusa de Marius G. Dragomir poate fi ascultata pe site-urile:  www.masonerie.com si www.cuvantmasonic.ro , la MASONIC WEB RADIO .

Muzica este cea mai imateriala dintre arte , iar Marius a reusit sa ne ofere in ritualurile masonice din Templele noastre sa ascultam nu numai muzica masonica de Mozart, ci si muzica masonica romaneasca , prin armonia ritmului si frumusetea sunetului sa atingem intelepciune linistii de care avem nevoie cu totii .

Eu l-am initiat cu ani in urma si am satisfactia ca Marius este unul dintre cei care pe langa slefuirea sa launtrica continuu pe care a savarsit-o cu credinta in Dumnezeu , a reusit sa construiasca si masonic , pentru ca in esenta masonii au fost si trebuie sa ramana constructori pentru totdeauna .

Cred ca Marius va avea un succes total in tara si in lume pentru ca intreaga creatie si fiinta lui intraga o pune in palmele noastre , la indemana semenilor, ajungand la inima fiecaruia.

20150322_132747MARIUS G. DRAGOMIR este COMPOZITOR de  MUZICA DE FILM  SI CANTAUTOR , este artistul ce a revolutionat industria muzicala din Romania cand a aparut pe scena muzicala cu un nou stil de muzica numit de autor Kashay-music sau Etno-pop cu Hitul si albumul numit ,,Party in Transylvania”.

Vanzarile ating cote nemaiintalnite de 50 de ani, peste 1.800.000 de exemplare vandute numai in Romania, mass-media tine numele cantautorului pe primele pagini ale ziarelor si revistelor, este invitat la emisiunile tv si radio cu cea mai mare audienta unde el insusi sparge recordurile.

Muzica lui Marius G. Dragomir vine direct din inima creand o atmosfera unica si lasandu-ne sa apreciem spiritualitatea muzicii sale reflectata in aceasta piesa ,,Party in Transylvania,,: Vampirul Dracula renunta la sange dupa ce descopera savoarea vinului rosu pe care il soarbe cu o infinit mai mare placere.

Marius G. Dragomir s-a nascut in Brasov, la 19 Aprilie 1969. Bunicul din partea tatalui a fost cel care i-a descoperit talentul muzical. La patru ani Marius face primii pasi pe scena la Festivalul ,,Lira de Aur,, unde castiga Premiul Intai interpretand la vioara ,,Balada lui Ciprian Porumbescu”. Prestatia muzicala a lui Marius a fost inedita, Marius interpretand, pentru prima data la acest Festival, atat vocal cat si instrumental, la trompeta. In acelasi an Marius primeste nota maxima si obtine Trofeul ,,Steaua Fara Nume”, Festival-Concurs National de inalt prestigiu profesional.

A devenit renumit pentru perfomantele originale in muzica precum si pentru compozitiile proprii, care au avut succes si pe care criticii de arta le-au apreciat.

Primul sau album ,,Voice of Nature” din 1992 a trezit curiozitatea publicului pentru un gen nou adus pe piata romaneasca, muzica electronica progresiva. Din nou Marius uimeste cu flexibilitatea sa in materie.

In anul 1993, albumul,,MAGICIANUL”, se bucura de o lansare de exceptie la prestigiosul magazin MUZICA din Bucuresti, unde vin sa il sustina si sa interpreteze in cadrul unui spectacol inedit, cele mai sonore nume ale muzicii pop contemporane. Criticile sunt exceptionale, Marius G. Dragomir mai urca o treapta. Dupa succesul cu Hitul ,,Party in Transylvania”, au urmat numeroase albume de succes: HAPPY BIRTHDAY, DRACULA!, CANTA ROMANE, SEX ON THE BEACH, ONE MORE PARTY, MUSTAFA, DA-MA MAMA DUPA GYURI, CINE OARE, SUFLET DE ROMAN, KASHAY ROMANUL, DRAGOSTEA MEA etc.

Marius G. Dragomir compune si muzica masonica, muzica de film, muzică clasică, muzica pentru TV, muzica pentru jocuri de computer, producător coloane sonore pentru filme de lung si scurt metraj, musicaluri,muzica pentru documentare, generice muzicale, muzica pentru reclame şi nu numai. A studiat numeroase instrumente exprimandu-si mereu aprecierea pentru muzica clasica si muzica de film şi studiind compoziţia orchestrala şi contrapunctul muzical.

Puteţi asculta aici una din compozitiile sale pentru film, numita:spate

THE LAST DAYS OF THE WORLD: www.mariusdragomir.ro

Marius Dragomir a compus GENERICUL MUZICAL pentru doua emisiuni de televiziune de la ANTENA 3,,In premiera cu Carmen Avram” 2011:  www.inpremiera.ro si,,Secvential”2011 cu Adrian Ursu :  www.antena3.ro

A primit numeroase premii si onoruri printre care: ACTUALITATEA MUZICALA – RECORD DE POPULARITATE, DISCUL DE AUR, PREMIUL PENTRU CEL MAI PROLIFIC ARTIST AL ANULUI, PREMII SPECIALE DIN PARTEA CASELOR DE DISCURI, PREMIUL PENTRU INTREAGA CARIERA, DIPLOME JUBILIARE etc.

MOTTO: Marius G. Dragomir: ,,Credinta in reusita si-n Dumnezeu tine loc de geniu.”

Pentru mai multe informatii vizitati: www.mariusdragomir.ro

Marius G. Dragomir : e-mail: kashaydragomir@yahoo.com – telefon mobil: 0040 722 228 121.

In incheiere il felicit pe Marius G. Dragomir pentru noul album ,,Symfonica”pe care l-a lansati azi la Targului International de Carte si Muzica, organizat de Libraria Online Libris.ro din cadrul Complexului Business Park Brasov  , felicit organizatorii acestui eveniment deosebit si le multumesc ca m-au invitat ”.

Evenimentul cultural cu conotatie internationala a fost o reusita , iar aparitia publica a masoneriei , a unui Mare Maestru , a confirmarii constructiei unui album muzical masonic , inlatura orice confuzie a masoneriei cu alte secte , organizatii oculte etc.

Masoneria si-a facut pe deplin datoria in decursul istoriei , a contribuit la constructia Romaniei moderne , contemporane , independente si suverane .

20150322_132747
11068072_10152582188166106_1786548659161847306_o

10633388_10152582195261106_8203992704086709432_o20150322_132501Lansare-Marius G. Dragomir BUN

Marele Secretariat