Zilele Europene ale Patrimoniului 20.09.2014

Patrimoniul Masonic al Romaniei .

 

Cu ocazia Aniversarii Zilelor Europene ale Patrimoniului 20.09.2014 , eveniment marcat in 50 de state europene , MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti , ofera celor interesati , posibilitatea de a viziona o parte a colectiei noastre masonice a Muzeului Masonic , click Aici!
Sambata 20.09.2014 , la Templu Masonic din Bucuresti , va fi organizata o Tinuta Masonica speciala , unde vor avea loc mai multe alocutiuni.

Pentru detalii si programare va rugam contactati Secretariatul Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti .
Totodata , va oferim relatii privind posibilitatea cunoasterii mai amanuntite a Colectiilor Masonice existente pe intreg cuprinsul tarii din cadrul Muzeelor , Bibliotecilor , Arhivelor Statului si a altor Institutii de prestigiu din Romania , care colaboreaza cu noi si detin obiecte masonice , documente masonice , carti masonice foarte valoroase , care fac parte din Patrimoniu Masonic Romanesc , cu rezonanta Europeana si Universala .
Multumim tuturor celor care au contribuit la pastrarea , conservarea si astazi posibilitatea , ca Patrimoniu Masonic Roman sa fie valorificat la valoarea sa binemeritata , aducand un plus de Lumina in constiinta oamenilor , pentru constructia unei lumi mai bune si mai pasnice . Va asteptam cu bucurie si voie buna.

Secretariatul
MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-
Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice ,
Secretariatul
Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti