FRANCMASONERIA SI SECTELE

Interviu al Grand Maître de la Grande Loge de France Mark Henry Jurnalist: Care ar fi opinia Francmasoneriei referitor la “secte”, și ceea ce va preocupa legat de această problemă? Mark Henry: Citeste mai mult aici »

Masonii l-au omagiat pe Nicolae Titulescu

Liderii MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice l-au omagiat, sîmbătă, pe marele om politic Nicolae Titulescu. Liderii masoneriei române s-au aflat la Braşov pentru a marca împlinirea Citeste mai mult aici »

Compozitii Muzicale de Exceptie

Marele om de cultura romaneasca , cu iubire de tara si cantec , Marius Dragomir a compus , orchestrat si realizat textul urmatoarelor doua piese masonice originale si anume : “THE GREAT Citeste mai mult aici »

Eveniment Masonic la Alba Iulia

Joi 28 februarie 2013 , Marele Maestru  al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice  , Il. Fr. Viorel Danacu  , a raspuns invitatiei unui prieten Citeste mai mult aici »

A tradat Mihail Sadoveanu Ordinul Francmasonic?

Mihail Sadoveanu desigur,  francmason cunoscut nu numai de cei iniţiaţi dar şi mai cu seamă, de organele securităţii de atunci.Ei, cu una, cu alta, timpul trece “implacabil şi etern”, şi iată, apar Citeste mai mult aici »

Daily Archives: August 10, 2013

S-a stins din viata un frate drag

Fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI- Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice anunta cu adanca intristare trecerea la orientul etern a Il:. Fr:. Florian Negru (45 ani) de la orientul Galati Mare Maestru Regional – Regiunea Dobrogea.

Cu aceasta ocazie transmitem condoleante familiei indurerate si regrete eterne fiind cu totii impreuna in aceste momente grele alaturi de sotia lui Alina, rugandu-ne la Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Dumnezeu sa-l ierte !

Pentru cei care doresc sa isi ia un ultim ramas bun de la Il:. Fr:. Florian Negru Mare Maestru Regional – Regiunea Dobrogea, pot veni la catedrala din Braila luni 12- august-2013; ora 12:00 unde va fi prezent si Marele Maestru al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice Il:. Fr:. dr. Viorel Danacu, alaturi de alti frati din toate orientele tarii.

Marele Secretariat al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-
Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice