FRANCMASONERIA SI SECTELE

Interviu al Grand Maître de la Grande Loge de France Mark Henry Jurnalist: Care ar fi opinia Francmasoneriei referitor la “secte”, și ceea ce va preocupa legat de această problemă? Mark Henry: Citeste mai mult aici »

Masonii l-au omagiat pe Nicolae Titulescu

Liderii MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice l-au omagiat, sîmbătă, pe marele om politic Nicolae Titulescu. Liderii masoneriei române s-au aflat la Braşov pentru a marca împlinirea Citeste mai mult aici »

Compozitii Muzicale de Exceptie

Marele om de cultura romaneasca , cu iubire de tara si cantec , Marius Dragomir a compus , orchestrat si realizat textul urmatoarelor doua piese masonice originale si anume : “THE GREAT Citeste mai mult aici »

Eveniment Masonic la Alba Iulia

Joi 28 februarie 2013 , Marele Maestru  al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice  , Il. Fr. Viorel Danacu  , a raspuns invitatiei unui prieten Citeste mai mult aici »

A tradat Mihail Sadoveanu Ordinul Francmasonic?

Mihail Sadoveanu desigur,  francmason cunoscut nu numai de cei iniţiaţi dar şi mai cu seamă, de organele securităţii de atunci.Ei, cu una, cu alta, timpul trece “implacabil şi etern”, şi iată, apar Citeste mai mult aici »

Daily Archives: April 11, 2013

Reuniune Masonica Internationala La Bucuresti

Vineri , 05 aprilie 2013 , la Bucuresti , la Templul Masonic de la Unirii , Marea Loja Simbolica Europeana , a organizat o Tinuta Masonica Internationala , unde au participat din Romania : Marea Loja Simbolica Europeana , organizatorii , Marele Ordin Feminin Roman ( Mare Maestru Graziela Barla si delegatia de surori ), Marea Loja Nationala A Romaniei – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice Marea Loja Mixta din Romania , Marea Loja Romana 1880 ( Fratii si venerabili de la Orientul Targu Jiu si Petrosani ) , Ordinul Masonic Mixt Roman (Mare Maestru Claudia Racovitan), iar din Germania a participat Marea Loja Mixta Humanitas de Barbati si Femei , reprezentata de Il. Sora Ulrike Krabisch , Mare Maestru si reprezentanti ai altor Loji din Austria .