FRANCMASONERIA SI SECTELE

Interviu al Grand Maître de la Grande Loge de France Mark Henry Jurnalist: Care ar fi opinia Francmasoneriei referitor la “secte”, și ceea ce va preocupa legat de această problemă? Mark Henry: Citeste mai mult aici »

Masonii l-au omagiat pe Nicolae Titulescu

Liderii MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice l-au omagiat, sîmbătă, pe marele om politic Nicolae Titulescu. Liderii masoneriei române s-au aflat la Braşov pentru a marca împlinirea Citeste mai mult aici »

Compozitii Muzicale de Exceptie

Marele om de cultura romaneasca , cu iubire de tara si cantec , Marius Dragomir a compus , orchestrat si realizat textul urmatoarelor doua piese masonice originale si anume : “THE GREAT Citeste mai mult aici »

Eveniment Masonic la Alba Iulia

Joi 28 februarie 2013 , Marele Maestru  al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice  , Il. Fr. Viorel Danacu  , a raspuns invitatiei unui prieten Citeste mai mult aici »

A tradat Mihail Sadoveanu Ordinul Francmasonic?

Mihail Sadoveanu desigur,  francmason cunoscut nu numai de cei iniţiaţi dar şi mai cu seamă, de organele securităţii de atunci.Ei, cu una, cu alta, timpul trece “implacabil şi etern”, şi iată, apar Citeste mai mult aici »

Daily Archives: April 1, 2013

Simpozionul cu tema “Europa ! si maine?”

Ca in fiecare an, Grande Loge de France, Grande Loge Traditionnelle Symbolique et Opéra si  Grande Loge Féminine de France a organizat un mare simpozion public cu tema “Europa ! si maine?” pe o problematica sociala si un raport de actualitate. Programul: “Va veni o zi când toate națiunile continentului, fără a pierde calitățile distincte și individualitatea glorioasă, vor fuziona împreună într-o unitate mai mare și va constitui o fraternitate europeană.” Victor Hugo, la discursul de la Palais Bourbon, la Congresul de pace, 21 aug. 1849. Construcția europeană din 1945 ea a dat naștere la un spatiu unde războiul este imposibil? Sâmbătă 6 apr. 2013, palatul Brongniart din Paris. Programul complet al avenimentelor Aici!